Licht 2-kamer jaren ‘30 appartement, een zonnige tuin met volwassen beplanting en een ruime veranda op het zuidwesten. Voorzien van een CV, dubbele beglazing, veel authentieke details zoals paneeldeuren, glas-in-lood ramen en marmeren schouwen. Het geheel maakt het tot een erg gezellig maar ook moderne woning.  Prima onderhouden van binnen en buiten, een financieel gezonde VVE, kortom een huis waar je zo in kunt. 

 

Gelegen aan de rand van Blijdorp. De straat kenmerkt zich als een van de breedste straten van de stad met een groenstrook in het midden waardoor de woning aan de voorzijde vrij uitzicht heeft. Tevens zijn hier ook een aantal basisscholen en BSO’s gevestigd waardoor het in de middag en het weekend lekker rustig is. 

 

Erg makkelijk bereikbaar vanaf de A13 en A20, metrostation Blijdorp en het Centraal Station. Winkels voor de dagelijkse boodschappen vind je aan het Stadhoudersplein, Walenburgerplein en de Statenweg, verder zijn er ook leuke winkeltjes te vinden in de wijk. Stadse faciliteiten liggen op loopafstand waardoor dit plekje ideaal is voor praktisch iedere doelgroep. 

    Share This

    Vindt u Nultien Makelaars leuk?

    Deel het dan met uw vrienden!