Kralingen!

 Verzorgd 3-kamer appartement van ca. 89m2 in het Javaans Kruidenhuis, een voormalig fabriekscomplex uit 1889 dat is getransformeerd naar luxe appartementen.

Magnifiek uitzicht over het Boerengat met rivier de Maas op de achtergrond, perfecte lichtinval, wat wil je nog meer? Natuurlijk ligt het op een toplocatie: heerlijk rustig, compleet met gemeenschappelijke tuin met diverse zonneterrassen, en toch vlakbij het bruisende stadscentrum dat uitstekend bereikbaar is met metro en tram of op de fiets. En niet te vergeten de Kralinge Plas, het Kralingse Bos en de Erasmus Universiteit vlakbij! 

Stadsgeluid galmt over het Buizengat. Een ambulance haast zich, er wordt gebasketbald door schoolkinderen op het veldje naast de Maasboulevard. Verder hoor je allerlei soorten vogels die rust zoeken op het voedereilandje. Dan slaat de klok van de Sint Lambertuskerk en voordat je het weet is het een kwartier later, zodra je begint te ‘staren’! 

BEGANE GROND 

Afgesloten centrale entree, gemeenschappelijke tuin en toegang tot het ‘Javans Kruidenhuis’. Lobby met lift naar de woningen, berging en de afgesloten privé-parkeergarage.

6e VERDIEPING 

Entree met toilet, woonkamer met open keuken voorzien van inbouw apparatuur, waaronder: inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi oven-magnetron, hetelucht oven en veel lades. Master-bedroom met kasten, volledig getegelde badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Mogelijkheid voor tweede slaapkamer, thans in gebruik als werkplek. Balkon/serre met schuifpanelen en uitzicht over het Buizengat.

Bijzonderheden:

– Erfpacht is afgekocht tot 9 februari 2045

– Woonoppervlakte: ca. 89,40m2, balkon: 7,90m2 en berging: 6,10m2

– Zonder opknappen te betrekken

– Stadsverwarming

– Houten vloer

– Actieve Vereniging van Eigenaars, bijdrage € 174,82 per maand

-Ruime berging in de onderbouw 

-Woning mag ook verhuurd worden

-Oplevering: 4-6 weken

ENTHOUSIAST GEWORDEN OF KEN JE IEMAND DIE ZOIETS ZOEKT? 

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging met Roelof Smedema:

06-55 86 64 67

roelofsmedema@nultienmakelaars.nl

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!