Vraagprijs €195.000,-K.K. 

In een gezellige winkelstraat op de 2e woonlaag gelegen een prima onderhouden 3 kamer-appartement van ca.55m2.

Het appartement heeft 2 slaapkamers en een woonkamer van ca. 22m2

Verder heeft dit appartement een balkon aan de voor en achterzijden zo is er altijd wel een zonnestraaltje te vinden. De woning is in prima staat van onderhoud en is geheel voorzien van luxe kunststofkozijnen met dubbele beglazing.                                                                                                                      Voor o.a. uw fiets is er een berging in de onderbouw.

Het appartement is gesitueerd in een rustig deel van Schiebroek, boven de winkels van winkelcentrum “Peppelweg”. De tramverbinding met Rotterdam-Centrum bevindt zich om de hoek en nabij treft u de Randstadrail met verbinding naar het centrum van Rotterdam en Den Haag. Tevens vele mogelijkheden voor sport en recreatie zoals: Tennisclub, Hockeyclub Rotterdam, voetbal – volleybalverenigingen, het Schiebroeksepark en het Lage Bergse Bos. Er zijn tevens diverse scholen in de omgeving. Op het naast gelegen Rododendronplein is er elke vrijdag een gezellige weekmarkt. 

Begane grond;

Afgesloten portiek met een bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en via een trap naar beneden toegang tot de kelderberging. 

Entree:

Centrale hal, toegang tot de vertrekken, garderobekast, entree naar de lichte woonkamer welke is voorzien van 2 zeer ruime kasten.

Achter de woonkamer is een achterkamer/slaapkamer gesitueerd van middels een mooie schuifpui welke is voorzien van dubbelglas komt u op het aan de achterzijde gelegen balkon van ca.3.5m2

Via de hal heeft u toegang tot een separate, keurig betegeld toilet met fonteintje, met ernaast de nette badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel.

De separate eenvoudige keuken hier is ook de boiler gesitueerd, toegang naar het aan de voorzijde gelegen balkon.

Toegang tot de 2e slaapkamer.

De 2 slaapkamers zijn naast elkaar aan de achterzijde gesitueerd.

-Bijzonderheden:

-Balkon aan de voor en achterzijde.

-2 slaapkamers.

-Eenvoudige keuken.

-Berging in de onderbouw van 5,5m2

-Gelegen op eigen grond.

-Actieve Vereniging van eigenaren, huidige bijdragen ca. €67,- per maand 

-Bouwjaar 1958

-Woonoppervlakte ca.55m2

-Warm water middels een Daalderop boiler 80l

-Centrale verwarming middels een gezellige moederhaard.

-Geheel woning voorzien van luxe kunststofkozijnen met dubbel glas.

-Oplevering in overleg, (begin mei 2021)

De kijkdagen zijn woensdag 24 februari en  donderdag 25 februari 2021 u kunt zichzelf aanmelden door te mailen naar info@nultienmakelaars.nl vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

Niet meer dan 2 personen per bezichtiging.

Nultien Makelaars
Aelbrechtskade 66
3022 HP Rotterdam

Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatie is slechts een uitnodiging tot het doen van een bod en onder voorbehoud van gunning.

 

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!