Meteen wonen! Aan dit zeer nette 2-kamer jaren ‘30 appartement hoeft niets meer gedaan te worden. Alles in nieuwstaat en met een zonnige groene tuin en een ruime veranda op het westen. Het geheel maakt het tot een erg gezellig en ook heel moderne woning. Prima onderhouden van binnen en buiten, een financieel gezonde VVE, echt een huis waar je zo in kunt. 

 

De Noorderhavenkade is de breedste straat van Rotterdam-Bergpolder & het Liskwartier, erg makkelijk bereikbaar vanaf de A13 en A20! Een groenstrook met zowel een hondenpark als speeltuinen, metrostation Blijdorp, het Vroesenpark en de binnenstad van Rotterdam en het Centraal Station. Winkels voor de dagelijkse boodschappen vind je aan het nabijgelegen Stadhoudersplein, Walenburgerplein en de Statenweg, verder zijn er ook leuke winkeltjes en eetcafés te vinden in de wijk. Ideaal plekje voor praktisch iedere doelgroep.

 

Begane grond: 

Eigen entree met hal die toegang geeft tot zowel de woonkamer als de slaapkamer. 

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de riante woonkamer met o.a. de open keuken voorzien van een modern keukenblok met diverse inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van een koelkast, 5-pits kookplaat, oven, afzuigkap en vaatwasser. Er is ook een aansluiting voor een wasmachine. 

Vanuit de woonkamer is er via de openslaande deuren toegang tot de net aangelegde tuin. Deze heeft een veranda die op mooie dagen de woonkamer verlengt. De ‘luie’ trap geeft toegang tot de lager gelegen tuin met grote schuur. Vanaf vroeg in de middag is het genieten van een mooie zonnige dag. 

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer. Deze is af te scheiden van de woonkamer door de stalen deur met glas. Er is nog een stalen deur richting de hal. Er kan dus een loftachtig appartement worden gemaakt als alle deuren worden opengezet. De badkamer is mooi betegeld en heeft een wastafel, inloopdouche en toilet. 

 

Bijzonderheden: 

-De VVE is actief, de bijdrage is € 20,- per maand 

-Het appartement is reeds van het gas afgehaald en daarmee toekomst bestendig 

-Verwarming en warm water middels elektrische (natuurstenen) radiatoren + elektrische boiler (80ltr) 

-De woning is volledig voorzien van dubbel glas 

-Wanden en plafonds zijn gestuukt, er zijn o.a. in de keuken diverse spotjes aanwezig 

-Het hele appartement is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer 

-De wijk Blijdorp is aangewezen als beschermd stads- en dorpsgezicht

-Ouderdomsclausule van toepassing

 

Nultien Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor de belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis. 

Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. De presentatie is slechts een uitnodiging tot het doen van een bod.

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!