LEUKE MAISONNETTE MET TUIN/TERRAS EN DRIE SLAAPKAMERS. 
 

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u direct benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging. 

Deze woning is onderdeel van een VVE van 18 woningen, genaamd De Blauwe Vos. In 2008 werden deze huizen als klushuis gekocht. Een groot deel van de grootschalige renovatie is in collectief opdrachtgeverschap uitgevoerd. De intensieve samenwerking tussen de eigenaren leidde tot een woongemeenschap met goede onderlinge banden. Zo is er een grote gezamenlijke tuin voor algemeen gebruik, met bijvoorbeeld een kas en fietsenstalling.

 
Spangen is een stadswijk in het westelijk deel van de stad. Vanaf het centrum wordt de entree tot Spangen gevormd door de Mathenesserbrug over de Delfshavense Schie. Midden in Spangen staat het oudste voetbalstadion van Nederland, namelijk “het Kasteel” van Sparta uit 1916. De dagelijkse boodschappen zijn hier geen probleem. De supermarkt, eethuizen, toko’s en hippe boetiekjes liggen in de directe omgeving.
 
Behoefte aan groen of water? Wandel heerlijk over de (Spangense)kade of bezoek één van de stadsparken in de omgeving. Twee keer per week is er een markt op het Visserijplein waar je je verse boodschappen kan halen. Qua bereikbaarheid is de wijk zeer gunstig gelegen ten opzichte van de rijkswegen (A20 en A13), fiets je binnen 10 minuten naar het stadscentrum en zijn de metrohalte en tramhalte om de hoek.
 
Indeling:
Begane grond: Entree, tochtportaal, toilet met fonteintje. Verwarmde stenen vloer op de begane grond en in de badkamer. Leefkeuken met openslaande deuren naar het terras en de tuin op het noordwesten. De keuken is in lichte kleurstelling en heeft o.a. een 5-pits gasfornuis, magnetron, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Bergruimte onder de trap.
 
1e etage: deze verdieping heeft een laminaatvloer. Overloop, Badkamer met ligbad, wastafelmeubel, tweede toilet en een designradiator. Slaapkamer 1 en 2 aan de achterzijde. Wasruimte met CV-opstelling. Bergkast. Slaapkamer aan de voorzijde met een garderobekast.
 
Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1934;
– Gelegen op eigen grond;
– Woonoppervlakte: 96,85m²;
– Inhoud 344,30m³;
– Actieve VvE, bijdrage EUR 100,- ;
– Gezamenlijke tuin voor leden van de VvE (ruim 400 m2);
– Stallingsrecht voor 1 fiets in de fietsenstalling;
– Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (HR++);
– Verwarming en warm water middels CV-ketel (Remeha avanta 2009);
 
Oplevering: eind juni 2022
 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!