“Bijzonder wonen aan het water in ‘Manhattan aan de Maas’!                                   

Op deze toplocatie bieden wij een ruim twee-slaapkamer appartement te koop aan. Met een magistraal uitzicht op hét icoon van de stad: de Erasmusbrug. Het appartement kijkt vanuit de L-vormige woonkamer of het pand brede balkon uit op de Maas en de zonsondergang! Wil jij hier dit jaar nog Oudjaar vieren en op de eerste rij zitten voor het vuurwerk?! 

Gelegen op de derde etage van een kleinschalig jaren ’50 complex met een royale berging in de onderbouw en twee balkons op het oosten en het westen. De woning verkeert, zowel binnen als buiten, in een goede staat van onderhoud.  

Het Noordereiland, ook wel ‘MS (motorschip) Noordereiland’ genoemd, is een enclave in de stad, of het schip dat net kan wegvaren… En er gebeurt nog genoeg! Zo is het park nabij de Willemsbrug mooi opgeknapt en is er een eigen buslijn naar station Blaak voor de deur. In de directe omgeving zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen en kleine lokale restaurantjes voor ontbijt of lunch. Openbaar Vervoer en de voornaamste uitvalswegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van de stad ligt op circa 5 minuten fietsen.  

Bijzonderheden: 
Bouwjaar: 1951 
Woonoppervlakte: 73,85m2 *) 
Inhoud: 190m3 
Eigen grond! 
Airconditioning 
VVE: Actief, bijdrage van €163,66 per maand 
Onderhoud: Komende periode zullen zowel de voor- als de achterbalkons van het  portiek volledig gerenoveerd worden.
Verwarming en warm water: CV-combiketel (Remeha Tzerra, feb 2018) 
Berging in onderbouw: 16,40m2 Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Nultien Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. 

*) De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!