Een ideaal gezinshuis in de wijk het Lage Land, nog steeds een gewilde wijk met een eigen karakter. In de directe omgeving zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen te vinden en iets verder, op 10 minuten fietsen) zit de woonboulevard ‘Alexandrium’, (basis)scholen, diverse sportverenigingen (tennis, hockey, rugby, golf , paardrijden), scouting, het Kralingse Bos en de Erasmus Universiteit. Openbaar vervoer: bushalte is naast de deur. Verder een goede verbinding met de Ring Rotterdam: A20 richting Utrecht en Hoek van Holland. 

 

De woning, gelegen aan een doorgaande weg, is door de jaren heen goed onderhouden en onder architectuur verbouwd. Echter dient de volgende eigenaar hier te renoveren. Buiten een prachtig volwassen voor- en achtertuin met stenen berging en een achterom. Het terras is onderheid en opnieuw betegeld. Binnen is het retro ten voeten uit! Als dat niet je smaak is dan zijn er nog volop mogelijkheden om de woning naar je hand te zetten. 

 

Indeling: 

Begane grond: 

Entree, vestibule met garderobe en meterkast. Ruime hal met eveneens een ruim toilet,  bergkast onder de trap. Doorzon woonkamer met een open-haard (gas) en in de eetkamer een doorgeefluik naar de keuken. Vanuit de eetkamer kun je via de schuifdeur naar de fraai aangelegde achtertuin, dat kan ook via de keuken. De tuin is gelegen op het zuidwesten met een stenen berging en een achterom.

 

1e etage: 

Overloop met groot daklicht. De grootste en kleinste slaapkamer hebben toegang tot een balkonnetje aan de achterzijde, een wasruimte met cv-opstelling en tweede toilet, een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douchecabine.

 

Bijzonderheden: 

Bouwjaar: 1963

Gelegen op eigen grond

Woonoppervlakte: 113,5m2; inhoud ca. 400m3

Kindvriendelijke buurt

Nabij recreatie, sportaccommodaties, scholen en winkels

Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer

Oplevering: medio april

Woning wordt geleverd met ouderdoms- materiaalclausule en niet-bewoningsclausule

 

Toelichtingsclausule NEN2580: 

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis! Disclaimer: De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van de woning. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze informatie is met zorg samengesteld, echter voor de juistheid ervan kan door NULTIEN Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!