** OPEN HUIS **

Op zaterdag 1 oktober bent u welkom tussen 11:00u en 15:00u voor een bezichtiging zonder afspraak.

FANTASTISCH DUBBEL BENEDENHUIS MET ZONNIGE ACHTERTUIN IN HET GELIEFDE KLEIWEGKWARTIER! 

 

Welkom in deze fraai onderhouden benedenwoning! Hier kun je je spullen neerzetten en meteen gaan wonen. In deze lichte woning heb je de beschikking over drie slaapkamers, een nette badkamer, keuken en fijne achtertuin met privacy. De ideale woning voor (jonge) gezinnen! Goed onderhouden en de sfeer van vroeger is erg goed behouden, getuige de glas-in-lood bovenlichten en de strak geschilderde paneeldeuren. 

Geniet in de mooi aangelegde volwassen achtertuin of wandel langs de singel richting het Melanchtonpark. Het Kleiwegkwartier is en zal altijd een gewilde plek blijven. Afgezien van de unieke locatie, met winkels, openbaar vervoer, sport en recreatie op loopafstand, is het ook een heel erg rustige plek, fijn thuiskomen dus! Wat wil je nog meer?

Indeling:

Begane grond

Entree, tochtportaal, hal, meterkast, trapopgang en net betegeld hangend closet met een fonteintje. 

De benedenverdieping heeft een erker en een open keuken met diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de volwassen achtertuin met houten berging.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot alle vertrekken. Meteen rechts naar de achterzijde is de badkamer met een inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, tweede toilet en bidet. Ouderslaapkamer met balkon op het zuidoosten. Tussenkamer, thans in gebruik als bibliotheek. 

Aan de voorzijde bevinden zich een grote en een kleine slaapkamer, beiden met toegang tot een bordes en uitzicht op de singel.

Bijzonderheden:

Bouwjaar: 1930

Woonoppervlakte / inhoud: 95,4m2 / 345m3

Eigen grond

VvE is actief, bijdrage €75,- per maand

Ideaal gezinshuis

Fraaie achtertuin

Oplevering: in overleg

Ik nodig u van harte uit om deze fraaie benedenwoning van binnen te bekijken. 

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!