Deze zonnige en uitstekend onderhouden bovenwoning kenmerkt zich door de karakteristieke bouwstijl uit de jaren dertig, zoals een erker, glas in lood ramen, hoge plafonds en paneeldeuren. De royale vierkamerwoning is gelegen op de eerste, tweede en derde etage en heeft twee grote balkons aan de achterzijde. Vrijwel alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbelglas. De woning ligt aan een rustige straat in de wijk Hillegersberg-Zuid (Kleiwegkwartier): een erg plezierige en kindvriendelijke woonwijk. Diverse openbare voorzieningen zoals kinderopvang, grote en kleine speeltuinen (o.a. De Torteltuin en Plaswijckpark), scholen, winkels, zwembad, sportcentra, en eetgelegenheden bevinden zich in de directe nabijheid.
In 10 minuten fietst u naar hartje centrum Rotterdam of naar de recreatiegebieden de Rotte, de Bergse Plassen en het Lage Bergse Bos. Tram, bus,
RandstadRail (Rotterdam – Den Haag CS) en NS station
Rotterdam-Noord zijn op loopafstand. De uitvalswegen naar de A13 en de A20 zijn uitstekend bereikbaar.

Indeling:

Begane grond
Eigen looppad naar de entree met trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste etage
Gang, toilet, toegang tot de woonkamer en trap naar de tweede etage. Een ruime L-vormige woonkamer (900x490x300) met
erker en glas in loodramen aan zowel de voor- als de achterzijde. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van dubbelglas. Openslaande deuren naar het balkon op het zuidoosten.
Een open nette keuken (285×180). Lichte houten parketvloer in woonkamer en keuken. Originele
schouw met de mogelijkheid tot het realiseren van
een (hout)kachel.

Tweede etage
Overloop met vaste trap naar de zolderetage. Slaapkamer achterzijde (510x295m) met ruime ingebouwde kast, en openslaande deuren naar het tweede balkon. De nieuwe pui met dubbelglas is geplaatst in juni 2016. Slaapkamer voorzijde (490x320m) met grote dakkapel voorzien van dubbel glas. Ruime badkamer (400x180m) met ligbad, tweede toilet
en wastafel, grindvloer en deur naar het tweede balkon. Ramen en deur voorzien van dubbelglas.

Derde etage

Voorzolder en ruime, zonnige slaap-/hobbykamer  (485x410m) met dakkapel (ramen dubbelglas), cv-opstelling en wasmachineaansluiting. Veel bergruimte.  

In de slaapkamer aan de balkonzijde is recentelijk een zo authentiek mogelijke, nieuwe, hardhouten pui geplaatst, voorzien van dubbelglas. De keuken is begin 2016 vernieuwd. In oktober 2016 zijn de rioleringen in de straat vervangen  en de straten opgehoogd, ook de aansluiting van de rioleringen van het pand zijn vervangen en de tuinpaden zijn verhoogd en opnieuw bestraat. In 2018 is er funderingsonderzoek gedaan waarbij het gehele blok als voldoende is geclassificeerd voor tenminste 25 jaar. 

Deze woning wordt verkocht middels ons Zelfverkopen XL pakket, dit betekent onder meer dat de eigenaar zelf de bezichtigingen verzorgt. Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!