Nultien Makelaars biedt u een compleet gerenoveerde vergrote Turn-Key 5-kamerwoning aan. 

 

De woning is gelegen in het Lage Land, een ruim opgezette en kindvriendelijke wijk en in een autoluwe straat met parkeerhaven. Verder een ruime tuin op het zuiden met berging en een achterom. 

 

In de directe omgeving zit de woonboulevard en het winkelcentrum ‘Alexandrium’, (basis)scholen en de Erasmus Universiteit. Openbaar vervoer: bus- en metrohalte zijn om de hoek en voor recreatie zijn er diverse speeltuinen in de wijk aanwezig, het Kralingse Bos ligt op 10min fietsen. Verder een goede verbinding met de Ring Rotterdam: A20 richting Utrecht en Hoek van Holland. 

 

Dankzij slimme aanpassingen zoals het verplaatsen van de badkamer, het creëren van een open keuken, een nieuwe achterpui met openslaande deuren en het plaatsen van twee dakkapellen op de 2e verdieping is er een praktisch ingedeelde woning ontstaan. Daarnaast is de hele woning modern verbouwd, o.a. voorzien van (deels) nieuwe kozijnen, leidingwerk en elektra is vervangen, nieuwe radiatoren, geheel gestuukt en geschilderd, nieuwe vloeren, nieuwe keuken en sanitair. 

 

Indeling: 

Begane grond: 

Pandbrede voortuin met een diepte circa 3,00m, entree, vestibule met garderobe en meterkast. Hal met toilet en bergkast onder de trap. Woon- eetkamer (7,65m x 3.49) met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken (3,20m x 2,30m) voorzien van diverse inbouwapparaten. Toegang tot de achtertuin op het zuiden, met houten berging en achterom.

 

1e etage: 

Overloop.  

Slaapkamer I (3,68m x 2,56m) aan de voorzijde, slaapkamer II en III aan de achterzijde (3,91m x 3,50m en 3,22m x 2,28m). Badkamer met een ruime inloopdouche, wastafel en tweede toilet. 

 

2e etage: 

Vaste trap naar de voorzolder (4,72m x 2.26m) met aansluiting wasmachine, droger, mechanische ventilatie en CV-opstelling. 

De grote zolderslaapkamer heeft twee dakkapellen en dus extra veel bergruimte achter de knieschotten.

 

Bijzonderheden: 

Gelegen op 141m2 eigen grond

Bouwjaar: 1965, renovatie 2020

Vrij uitzicht op het noorden

Woonoppervlakte: ca. 115m2; inhoud ca. 389m3

Diepe tuin op het zuiden met achterom

Vergrote zolderverdieping met twee dakkapellen

Deels nieuwe kunststof kozijnen; 

Volledig voorzien van dubbele beglazing. 

Kindvriendelijke buurt

Woonwijk nabij speelveld, openbaar vervoer, uitvalswegen, sportaccommodaties, scholen en winkels. 

Energielabel 

Projectnotaris

 

Oplevering: Direct

 

Na het lezen en het zien van de foto’s enthousiast geworden? Maak dan rechtstreeks een afspraak voor een bezichtiging met Roelof Smedema: 06-55 86 64 67.

 

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Nultien Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

*) De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!