André Gideplaats 313, Rotterdam-Ommoord

Starters opgelet: Sfeervol en goed onderhouden 4 kamer appartement, gelegen op de tweede verdieping, met een pandbreed balkon op het zuidwesten. Deze woning staat in de rustige wijk Ommoord, nabij alle winkels voor de dagelijkse voorzieningen, opstapplaatsen voor openbaar vervoer, crèches en scholen op loopafstand.

Het complex is goed verzorgd en heeft vanaf het balkon zicht op de mooie tuin. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op het openbare parkeerterrein van het complex. Voor het complex ligt een uitstekende busverbinding, winkelcentrum Hesseplaats en de metro liggen op loopafstand. Verder grenst Ommoord aan het recreatiegebied Rottemeren. Dus voor liefhebbers van groen en rust: een absolute must see! 

 

Persoonlijke noot:

Het zicht op een huppelend konijntje in eigen tuin gaf voor ons 20 jaar geleden de doorslag en nu vele jaren later huppelen de konijntjes er nog steeds “ een heel rijk gevoel” we gaan jullie missen.

Indeling: 

Centrale entree met dubbele doorgang op begane grond met bellentableau, brievenbussen en toegang tot de liften en bergingen in de onderbouw. 

 

2e etage: 

Entree, keuken met standaard inrichting, hal met toegang tot toilet met fonteintje, de hoofdslaapkamer (4,70m x 2,78m) en woonkamer (5,52m x 4,72m) hebben veel lichtinval en toegang tot het balkon met een mooi uitzicht op het park. 

Slaapkamer 2 (4,11m x 2,69m) heeft inbouwkasten en zit net als slaapkamer 3 (3,18m x 1,90m) aan de galerij-zijde, de badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en aansluitpunt voor de wasmachine, de wanden zijn wit betegeld. 

 

Bijzonderheden: 

Bouwjaar 1971

Erfpachtcanon is voor de hele looptijd afgekocht, eindigend op 31-03-2098 

Totale woonoppervlakte: 84,35 m2 , inhoud 264,40 m3

Centrale verwarming middels blokverwarming 

Gehele woning is voorzien van isolerend glas 

Bijdrage VVE € 169,- per maand (incl. berging), voorschot stookkosten € 100,- per maand 

Appartement dient inwendig gemoderniseerd te worden 

Oplevering: 12 november 2021

Makelaar: Roelof Smedema, rechtstreeks: 06-55866467.

 

Nultien Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object. Deze informatie is door Nultien Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!