Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien u desondanks interesse heeft, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Mocht de woning onverhoopt niet definitief verkocht worden, dan zullen wij u direct benaderen om alsnog een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging. 

Uniek wonen in de stad! Groot (200m2 wonen), comfortabel, ruim en modern 3-laags woonhuis met een VIDE in de woonkeuken en vanaf februari 2020 een gloednieuwe, onder architectuur ontworpen achtertuin! Veel authentieke details zijn hier behouden zoals fraaie ornamenten plafonds, glas-in-lood en de open haard. In de leefruimten ligt een eikenhouten vloer, de gang en hal heeft vloerbedekking. De benedenverdieping is achter de voordeur ook als aparte woonruimte te gebruiken.

 

Gelegen in het hart van de stad op het Noordereiland, omringd door de Nieuwe Maas aan de noordkant en de Koningshaven aan de zuidkant. Vroeger lagen de binnenvaartschepen soms vijf tot zes rijen breed langs de kade. Wie op de Prins Hendrikkade goed zoekt, vindt daar nog de rails van havenkranen die er scheepslading oversloegen.

 

De ligging is ideaal en rustig – bijna dorps – te noemen, terwijl het stadscentrum, met o.a. Blaak en de Markthal makkelijk te bereiken is. De Kop van Zuid en Katendrecht liggen in de buurt en hier kan je goed terecht voor culinaire of recreatieve uitstapjes. Verder is deze woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en Openbaar Vervoer. Twee supermarkten, een steiger voor de Watertaxi en het zomers populaire pop-up visrestaurant A La Plancha zijn op loopafstand.

 

Indeling:

Begane grond

Entree, hal met toegang tot de voorkamer/werkkamer (5,29m x 3,55m) aan de voorzijde. Toegang tot de ruime achter-/ slaapkamer (7,48m x 3,55m) met badkamer unit voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. 

Gang, trapkast, toilet, wasruimte (3,32m x 1,91m) met toegang tot de achtertuin (50m2) op het noordwesten.

 

Eerste etage

Overloop, 2e toilet, royale woonkeuken (5,90m x 5,58m) met vide en gietijzeren wenteltrap naar de woonkamer. Industrieel keukenblok in U-opstelling met koelmeubel, 6-pits gasfornuis, granito aanrecht, en veel opbergkasten.

Fraaie badkamer (3,62m x 2,62m) in blauw mozaïek met wastafelmeubel, hoek-ligbad en inloopdouche. Bergkast met CV-opstelling. 

Aan de voorzijde: een grote (3,62m x 5,54m) en een kleine (1,86m x 2,62m) slaapkamer.

 

Tweede etage

Via de wenteltrap in de woonkeuken te bereiken royale woonkamer (12,22m x 5,56) met inbouwkast en open haard. Toegang tot het Frans balkon.

 

Bijzonderheden: 

-Bouwjaar: 1899

-Eigen grond

-NEN2580 meetcertificaat aanwezig

-VvE bijdrage is 2.000,00 per jaar

-Beschermd Stadsgezicht

-Tuin is exclusief beplantingen

-Buitenschilderwerk is voorjaar 2019 gedaan

 

Oplevering: in overleg/kan snel

 

Na het lezen en het zien van de foto’s enthousiast geworden? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging:

06-55 86 64 67

 

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door NULTIEN Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!