Wat vinden onze  klanten

 

Coert Heenes

Rated 5 out of 5
4 november 2019

“Voor de vakantieperiode het eerste contact gehad met Coert Heenes van Nultien makelaars i.v.m. de geplande verkoop van mijn appartement later dit jaar. Het gesprek verliep erg prettig en Coert gaf mij een helder beeld van de mogelijkheden en een transparant financieël plaatje. Na de vakantie gepland om het appartement te koop te zetten maar zover kwam het niet want er waren al kopers voordat de woning op de markt kwam. Coert wist daar een bod uit halen waardoor verder onderhandelen niet nodig was. Kortom, uitermate tevreden met Nultien makelaars en met Coert in het bijzonder. Dat laatste vooral door zijn deskundigheid maar ook zeker zijn betrokkenheid tijdens het, in mijn geval korte, proces. Ben je op zoek naar een goede makelaar met heldere info en dito prijs dan ben jij bij Coert en Nultien makelaars aan het goeie adres.”

Frank Fopma

Coert Heenes

Rated 5 out of 5
25 oktober 2019

Voor de vakantieperiode het eerste contact gehad met Coert i.v.m. de geplande verkoop van mijn appartement later dit jaar. Het gesprek verliep erg prettig en Coert gaf mij een helder beeld van de mogelijkheden en een transparant financieël plaatje.
Na de vakantie gepland om het appartement te koop te zetten maar zover kwam het niet want Coert had al kopers voordat de woning op de markt kwam. Coert wist daar een bod uit halen waardoor verder onderhandelen niet nodig was.
Kortom, uitermate tevreden met Nultien makelaars en met Coert in het bijzonder. Dat laatste vooral door zijn deskundigheid maar ook zeker zijn betrokkenheid tijdens het, in mijn geval korte, proces.
Ben je op zoek naar een goede makelaar met heldere info en dito prijs dan ben jij bij Coert en Nultien makelaars aan het goeie adres.

Frank Fopma

Coert Heenes

Rated 5 out of 5
18 september 2019

Coert Heenes is een deskundige, betrokken en zeer sociale makelaar. De contacten verliepen prettig en hij heeft ons op een deskundige en persoonlijke wijze bijgestaan bij de verkoop van ons huis. Het heeft ons veel gedoe uit handen genomen. Hij stemde ook goed af met ons over de aanpak van de verkoop en de contacten met de kijkers. Hij heeft de contacten met de kopers ook naar tevredenheid afgehandeld. Een goede beoordeling van ons dus en wij raden deze makelaar absoluut aan.

Annemiek van der Bent

Buying a House / Coert Heenes

Rated 5 out of 5
15 juli 2019

Buying a house in the Netherlands as an expat was made much easier with Coert’s guidance, who was friendly and patient throughout the process. He was always willing to answer questions and was very responsive, which made navigating the various stages of buying a house much easier. Would highly recommend the same to others!

Peter

Onno van der Elst

Rated 5 out of 5
2 juli 2019

Onno helped me in a pleasant and smooth way with the sale of my house in Delft. Due to my remigration to the united kingdom, the planning was very important, we did not encounter any surprises.

Rosie

Plaats review

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!