Wat vinden onze  klanten

 

Coert Heenes

Rated 5 out of 5
25 september 2020

Verkoper van Rotterdamsedijk 34 B

Lokale marktkennis 10

Service en begeleiding 10

Deskundigheid 10

Prijs / kwaliteit 10

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

Ik heb 4 makelaars laten komen, en heb uiteindelijk voor Coert van Nultien Makelaars gekozen. Zijn professionele aanpak en enthousiasme viel me gelijk op. Bij Coert ben je niet zo maar een klant, maar hij doet er echt alles aan om je gerust te stellen. Tevens neemt hij de tijd voor meerdere bezichtigingen.

Ik kan Coert iedereen aanraden die van plan is om zijn huis te verkopen.

Hans

Coert Heenes

Rated 5 out of 5
30 april 2020

Ik heb beiden keren het contact met Coert als heel prettig en warm ervaren. De eerste keer als makelaar van de verkopers bij het kopen van mijn huis in 2008 en toen ik mijn huis zelf weer te koop wilde zetten in 2019 ben ik weer op zoek gegaan naar Coert vanwege de fijne ervaring 11 jaar daarvoor. En ook dit keer was het een fijne samenwerking. Deskundig, eerlijk en met oog voor detail en de mensen die betrokken zijn bij zoiets belangrijks als het kopen en verkopen van een huis. Dank je wel Coert!

Kirsten Jense

Coert Heenes

Rated 5 out of 5
19 april 2020

Coert is brilliant! Being an expat, my wife and I were initially very overwhelmed but with Coert’s guidance and astute advice we were able to not only buy the perfect house but also at a very good price. Throughout the process, Coert was extremely helpful and proactive, and our most reliable source of information. From helping to assess potential houses, to checking and reviewing documentation and to finally getting us our keys, we have appreciated Coert’s help every step of the way.

Thank you Coert!

Thank you Coert for everything.

M. Zaheer

Coert Heenes

Rated 5 out of 5
4 november 2019

“Voor de vakantieperiode het eerste contact gehad met Coert Heenes van Nultien makelaars i.v.m. de geplande verkoop van mijn appartement later dit jaar. Het gesprek verliep erg prettig en Coert gaf mij een helder beeld van de mogelijkheden en een transparant financieël plaatje. Na de vakantie gepland om het appartement te koop te zetten maar zover kwam het niet want er waren al kopers voordat de woning op de markt kwam. Coert wist daar een bod uit halen waardoor verder onderhandelen niet nodig was. Kortom, uitermate tevreden met Nultien makelaars en met Coert in het bijzonder. Dat laatste vooral door zijn deskundigheid maar ook zeker zijn betrokkenheid tijdens het, in mijn geval korte, proces. Ben je op zoek naar een goede makelaar met heldere info en dito prijs dan ben jij bij Coert en Nultien makelaars aan het goeie adres.”

Frank Fopma

Coert Heenes

Rated 5 out of 5
25 oktober 2019

Voor de vakantieperiode het eerste contact gehad met Coert i.v.m. de geplande verkoop van mijn appartement later dit jaar. Het gesprek verliep erg prettig en Coert gaf mij een helder beeld van de mogelijkheden en een transparant financieël plaatje.

Na de vakantie gepland om het appartement te koop te zetten maar zover kwam het niet want Coert had al kopers voordat de woning op de markt kwam. Coert wist daar een bod uit halen waardoor verder onderhandelen niet nodig was.

Kortom, uitermate tevreden met Nultien makelaars en met Coert in het bijzonder. Dat laatste vooral door zijn deskundigheid maar ook zeker zijn betrokkenheid tijdens het, in mijn geval korte, proces.

Ben je op zoek naar een goede makelaar met heldere info en dito prijs dan ben jij bij Coert en Nultien makelaars aan het goeie adres.

Frank Fopma

Plaats review

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!