Beste volgers, mijn FB naam gaat eerdaags veranderen. Na meer dan 10 jaar als zelfstandig ondernemer bij een franchise organisatie te hebben gewerkt is het tijd voor wat nieuws. Ik ga verder onder de naam Nultien Makelaars. Voor een echte Rotterdammer wel zo toepasselijk vond ik zelf. Natuurlijk sta ik gewoon weer voor jullie klaar voor o.a.: aankoop, verkoop en taxaties. Mijn telefoonnummer blijft 06-13133611 of 010-2680077
coertheenes@nultienmakelaars.nl
info@nultienmakelaars.nl

De nieuwe borden zijn reeds binnen.

e volgers, mijn FB naam gaat eerdaags veranderen. Na meer dan 10 jaar als zelfstandig ondernemer bij een franchise organisatie te hebben gewerkt is het tijd voor wat nieuws. Ik ga verder onder de naam Nultien Makelaars. Voor een echte Rotterdammer wel zo toepasselijk vond ik zelf. Natuurlijk sta ik gewoon weer voor jullie klaar voor o.a.: aankoop, verkoop en taxaties. Mijn telefoonnummer blijft 06-13133611 of 010-2680077
coertheenes@nultienmakelaars.nl
info@nultienmakelaars.nl

De nieuwe borden zijn reeds binnen.

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!