Heerlijk ruim, licht en modern 4-kamer appartement in een goed verzorgde woontoren (2010) met een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.
Dit royale appartement heeft een woonkamer van ruim 43m2, met een open keuken. De zon schijnt hier de hele dag naar binnen en wat een vrij uitzicht! Je kijkt vanaf de derde etage over het recreatiegebied ‘Hitland’ met haar vele wandel- en fietspaden, een losloopgebied voor honden én: twee golfbanen in de buurt voor de liefhebber.

Erg energiezuinig, duurzaam en klaar voor de toekomst (zonder gasaansluiting)! De vloerverwarming /-koeling is per kamer in te regelen en maakt gebruik van een centrale koude- en warmteopslag (KWO). Dit is een duurzame energievorm, waarbij gebruik gemaakt wordt van de ondergrond. De warmte-terugwininstallatie verhoogt het rendement van de verwarming door hergebruik van warmte.

Indeling en afmetingen

Begane grond:
Via de fraaie entree komt u in de centrale hal, videofoon, brievenbussen, trappenhuizen, twee snelle liften en toegang tot eigen parkeerplaats. Bezoekers kunnen via de intercom toegang worden gegeven tot het parkeerterrein achter de slagboom.

1e etage:
Privé berging voor bijvoorbeeld het stallen van uw fiets.

3e etage:
Entree/hal met videofoon installatie. Meterkast, toilet en een ruime bergruimte voor de opstelplaats van wasapparatuur. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Verder beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers met de avondzon en een derde, thans in gebruik als garderobekamer. De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met draai-, kiepramen, dubbel glas en horren. De woonkamer heeft naast een adembenemend uitzicht een goede lichtinval door de kamerhoge raampartijen. Door middel van de harmonica- ramen kun je een inpandige ‘serre’ creëren.
Het keukenblok is modern in hoogglans uitgevoerd. Inbouwapparatuur als een vaatwasser, hetelucht oven, een 4-pits inductieplaat met centrale afzuiging erin, een koel-vriescombinatie en veel opberglades.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlakte 108 m2; inhoud ca. 280m3
-Bouwjaar 2010
-Eigen grond
-Gezonde VVE met maandelijkse bijdragen: €160,71 en €31,01 voor de parkeerplek
– Het jaarlijks onderhoud van de KWO is collectief geregeld en wordt vanuit de VVE-bijdrage voldaan
-Uitzicht op drie windstreken
-Veel bergruimte
-Goed geïsoleerde woning
-Volledig voorzien van dubbel glas

Oplevering: kan snel, vanaf januari 2020

Ik nodig u van harte uit om deze fijne woning van binnen te bekijken. Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met:  06-55 86 64 67

Deze informatie is met zorg samengesteld, voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatie is slechts een uitnodiging tot het doen van een bod en onder voorbehoud van gunning.

Share This

Vindt u Nultien Makelaars leuk?

Deel het dan met uw vrienden!