Voor wie op fietsafstand van het centrum en op loopafstand van het Vroesenpark en metrostation Blijdorp wil wonen is dit een buitenkans! Op de eerste etage gelegen keurig verzorgd hoekappartement met 3 balkons. Door de hoekligging en de enorme raampartijen kun je je bijna geen lichter huis voorstellen. 

Je komt binnen via een verzorgd trappenhuis (portiek) met dan op de etage een eigen voordeur. Daarachter bevindt zich een appartement dat in de loop van de jaren keurig onderhouden is. Rechts loop je de verzorgde keuken met diverse inbouwapparatuur (o.a. een vaatwasser) en extra (op maat gemaakte) kastruimte in. Deze keuken kan nog jaren mee! 

Verder liggen aan de lange gang de woonkamer (voorzijde en zijkant complex) met ramen aan twee zijden, de slaapkamer, die door z’n ligging aan de kant van de zijstraat lekker stil is, een keurige badkamer met afgesloten wasgedeelte en een apart toilet. 

Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer en je kunt er zonder verbouwingskosten zo intrekken. In de slaapkamer blijft een grote kastenwand achter welke in de prijs is inbegrepen. 

Het appartement is rondom voorzien van dubbel glas, zo heb je geen last van het verkeer op de Stadhoudersweg. 

Toch liever met de auto naar je werk? De opritten naar de A13 en de A20 zijn nabij zonder er last van te hebben. Qua bereikbaarheid en voorzieningen in de buurt zul je niets tekort komen. 

    Share This

    Vindt u Nultien Makelaars leuk?

    Deel het dan met uw vrienden!